Park-Way

Park-Way

Park-Way är ett revolutionerande självbalanserande fordon som tar dig fram i en hastighet upp till 20 km/h och det enda du behöver tänka på är att luta dig åt det håll du vill åka. För att åka framåt så lutar du dig framåt, och för att åka bakåt eller bromsa så lutar du dig bara bakåt. Precis som att gå!

Efter instruktioner från professionella instruktörer ges möjlighet att uppleva Oskarshamn på ett helt nytt sätt. Park-Way är roligt och enkelt att köra och efter den korta introduktionen är styrningen helt naturlig och man känner sig som ett med Park-Wayen. Denna upplevelse passar alla och ett roligare sätt att se Oskarshamn är svår att hitta. Apropå sevärdheter så bör man vara förberedd på att själv vara i blickfånget när man svävar fram över marken på detta hypade transportmedel.

Du får testköra med instruktör som även ger dig en säkerhetsinstruktion, ca 5-10 min. Hjälm ingår. Du måste vara minst 18 år eller 12 år i målsmans sällskap. Maxvikt 110 kg.

All körning sker på egen risk och med eget ansvar för egen skada, skada på tredje man eller annan egendom.

Ansvar och säkerhet

Alla deltagare får självklart instruktion och kortare utbildning kring vad en Park-Way är och hur du kör. All Park-Way körning sker på egen risk och med eget ansvar för egen skada, skada på tredje man eller annan egendom. Du tecknar alltid hyreskontrakt. Försäkring av utrustningen ingår vid våra bokade guidade turer. När det gäller individuell hyra så finns en tilläggsförsäkring som kostar 50 kr/person och då är självrisken 1500-3000 (SEK) beroende på skada. Utan denna försäkring binder man sig ansvaret att helt betala för uppkommen skada eller förlust av/på Park-Wayen.

Vill du prova på kortare tid kan du bara testa på att hitta balansen och göra som Fredde i Solsidan. ”Take a Glide On TestTrack” ca 5-7 minuter för 50:-. Även barn, från ca 12 år får prova-på. Fråga vår Park Way Instruktörer om möjlighet om du är tveksam.

Priserna är per person. All uthyrning betalas med kontant eller med kort. Du ska vara minst 18 år för att få hyra utan vuxen i sällskapet. Deposition i form av kontokort och id-handling lämnas alltid.

Glöm inte att ta med giltig Id-handling!

Priser

5-7 min – 50 kr

30 min – 200 kr

60 min – 300 kr

90 min – 400

2h – 500 kr

5h – 900 kr

Kontakta oss för mer information