Projektledare till Oskarshamnsparkens nya ungdomssatsning

Projektledare till Oskarshamnsparkens nya ungdomssatsning

Projektledare till Oskarshamnsparkens nya ungdomssatsning

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla verksamheten i Folkets Park! Den viktigaste arbetsuppgift är att ge stöd till olika arrangörsgrupper, där unga själva tar ansvar för delar av verksamheten. I projektet ingår också viss ombyggnad av lokalen, för att skapa utrymme för ungas egna verksamheter, både inne och utomhus.

Projektledarens ansvarar för koordinering av projektet, kontakt med kommun, byggare och olika ungdomsgrupper sam kontakt med andra liknade verksamheter inom Folkets Hus och Parker. Arbete sker tillsammans med unga och i samråd med föreningens styrelse som är uppdragsgivare.

Den vi söker har vana av självständigt arbete, god social kompetens och är bra på nätverksbygge. I arbetet ingår också projektadministration, så du måste också ha koll på ekonomi och redovisning. Erfarenhet från föreningsverksamhet och tidigare projektledningen är en merit, liksom en lokal kännedom om Oskarshamn och de olika ungdomsgrupper som finns här.

Har du övergripande frågor om tjänsten kontakta Eva Karlsson Folkets Hus och Parker 0720-77 77 69. Närmaste kontaktpersoner för projektet inom styrelsen är Rodrigo Bernal 073-08 00 535 (verksamhet) och Susanne Fogelqvist 070-256 68 77 (ekonomi och administration).

Tjänsten är halvtid och är tidsbegränsad till och med 2019-08-31, med en månads uppsägningstid.
Vi behöver din ansökan senast 2018-02-28, skicka den via mail till xxxx